massagepraktijk kemp

Massage- en Reikibehandelingen voor een glimlach en een soepel herstelReikibehandeling:

Hier leest u wat informatie over een Reikibehandeling, en wat precies het nut is van een Reikibehandeling.

Reiki behandeling: 

Rei= geest en Ki= energie of levenskracht. Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een natuurlijke geneeswijze gebaseerd op universele levenskracht of levensenergie. Wij werken met onze handen op het lichaam maar dat kan ook boven het lichaam. De levenskracht is in optimale staat in balans. (lichaam en geest) Het kan zijn dat deze levenskracht of energie verstoord raakt. Dit kan klachten met zich mee brengen op zowel lichamelijke, emotionele en fysieke aard.

De behandelaar kan deze blokkades in het lichaam vaak voelen door een bepaalde frequentie naar de locatie te laten stromen.(daar ontstaat vaak een gevoel van warmte of tinteling) Het lichaam kan deze frequentie gebruiken om blokkades op te heffen en het genezingsproces te stimuleren. De energie zorgt voor meer mentale stabiliteit waardoor je sterker in je schoenen komt te staan.

  • 6
  • 7
  • 8

Wanneer een behandeling overwegen?

Dit kan zijn door bijvoorbeeld: Vermoeidheid, stress, Chronische pijnen, Slaapproblemen of verwerking van verdriet. Reiki kan veilig naast je reguliere behandelmethode gebruikt worden, maar is zeker niet bedoelt als vervanging hiervan. 

Wilt u meer informatie? Neemt u aub contact met ons op via 'Contact'E-mailen
Bellen
Map