massagepraktijk kemp

Massage- en Reikibehandelingen voor een glimlach en een soepel herstelMassage:

Binnen onze praktijk kun je je laten masseren. We onderscheiden binnen het masseren 2 soorten massages:

Ontspanningsmassage:
Heeft u last van spanningen dan is een ontspanningsmassage een goede behandeling voor u. De behandeling zorgt voor een betere bloedsomloop, vochthuishouding en ademhaling. Door het ritmisch strijken wordt je lichaam aangezet om aanwezige spanning los te laten. Het kan ontzettend goed werken bij klachten zoals: Stress, burn-out, vermoeidheid, hoofdpijn, spanningen en onrust in het hoofd. Ook als u geen specifieke klachten heeft, maar gewoon uw lichaam wilt laten ontspannen, dan is een ontspanningsmassage iets voor u.

  • 3
  • 5
  • 4

Sportmassage:

Een sportmassage is er voor sporters en niet sporters. Bij een sportmassage worden de spieren sneller tot herstel gedwongen, dit is veelal na sportactiviteiten en of anders zwaar lichamelijk werk. Bij de massage worden eventuele blokkades in de spieren sneller afgebroken en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Het is een behandeling specifiek gericht op blessuren en klachten aan het spiergestel. Wij hebben vooraf een Anamnese (intakegesprek) om een duidelijk beeld van uw klachten te krijgen/hebben. Als sportmasseur ben ik er ook om maatregelen te treffen om uw fysieke gesteldheid te verbeteren, wij willen blessuren voorkomen. Wij kunnen ook een tape of bandage aanleggen. Wij voeren vooraf een beroep specifiek onderzoek uit en stellen samen met u een stappenplan op.

  • 1
  • 2

Wij kunnen en mogen u niet masseren bij de volgende klachten: Zwangerschap, Griep, Verkoudheid, COVID, Koorts, Extreme vermoeidheid, wonden. Bij twijfel graag vooraf overleg !


E-mailen
Bellen
Map